IsoVlas

Natuur als inspiratie voor de slimste…voor de beste bouwisolatie

Isovlas heeft de unieke mogelijkheden van vlas vertaald in duurzame, hoogwaardige producten zoals Bouwisolatie, Dampopen Dakelementen en na-isolatie, voor condensvrij isoleren van binnenuit en op bestaand dakbeschot: Reno Interieur, het hoogwaardige Reno TG Elegant en Reno Exterieur. Voor nieuwbouw, renovatie, projectmatige woningbouw, utiliteitsbouw, villabouw etc., etc.

Isovlas is marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van biobased isolatieproducten die gemaakt zijn van vlas.

Even Logisch als geniaal. Groen bouwen is paars!

Isovlas Bouwisolatie is biobased, Cradle to Cradle, gemaakt van natuurlijke vlasvezel,  duurzaam, C02 neutraal, natuurlijk vocht- en temperatuurregulerend en sterk geluidwerend. Het rot niet en verweert niet. Isoleren met vlas is al meer dan 80 jaar (met name in Duitsland) een beproefd alternatief.

 

Unieke prijsprestatie!

Isovlas isolatieproducten onderscheiden zich in prijs en prestatie en overtreffen de traditionele isolatiematerialen op aspecten van warmteaccumulatie, vochtregulatie, geluidsisolatie, gezondheid en duurzaamheid. Geen wonder, want het vlas in Isovlas producten is een natuurlijk product. En nog steeds is er geen door de mens bedacht en gemaakt product te vinden dat beter is dan wat natuurlijk is. De natuur is zoveel complexer en uitgekiender, dat we er elke dag weer versteld van staan. Daarom maken wij gebruik van die natuur…Met het beste resultaat voor verwerker en eindgebruiker, duurzaam, gezond en zeker.

 

Kiezen voor Isovlas is een keuze tussen verstand en emotie. Qua prestaties en kosten doen producten van Isovlas voor geen ander isolatiemateriaal onder. Dus, u gaat ervoor, of niet. Het is een kwestie van mentaliteit. Van denken en levensstijl. U kiest toch ook liever natuurlijke stoffen als linnen en katoen voor uw kleding in plaats van synthetisch materiaal?

Hebt u interesse in dit produkt neem dan even contact met ons op, dan kunnen we u helpen bij de juiste keuze en verpakkingseenheid.

Isovlas Logo

 

 

 

© 2016 - 2024 EcoGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanwege vakantie periode zullen er vertragingen zijn in de levering tot 29 juli, daarna draaien we weer op volle kracht!