Keim Soldalan

KEIM SOLDALAN® - DE UNIVERSELE SOL-SILICAATVERF VOOR HOOGWAARDIGE GEVELBESCHILDERING

KEIM Soldalan is gebaseerd op het door KEIM ontwikkelde sol-silicaatprincipe. Op basis van een speciale combinatie van kieselsol en kaliumsilicaat hebben wij een bindmiddel gecreëerd dat niet alleen uitstekend op minerale ondergronden, maar ook perfect op dispersiegebonden oude verflagen en pleisters houdt. 

Eenvoudig te verwerken
KEIM Soldalan wordt rechtstreeks uit de emmer opgebracht, droogt homogeen op en biedt een ongeëvenaard dekkend vermogen.

Kleurstabiel
De afbraak van bindmiddel in organische oude verflagen door UV-straling wordt gestopt, terwijl de bouwfysische eigenschappen van de gevel bewaard blijven. KEIM Soldalan is absoluut UV- en kleurenstabiel.

Sorteer op
 • KEIM Soldalan
  KEIM Soldalan

  Universele buitenverf geschikt voor organische, minerale en gemengde ondergronden. Keim Soldalan is hdrofoob, zeer dampopen, lichtecht, UV-stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig, minimale neiging toto vervuiling.

 • KEIM Soldalan®-Grof
  KEIM Soldalan®-Grof

  Sol-silicaatverf met een licht slemmende werking als grond- of tussenlaag in het Keim Soldalan-systeem. Ter egalisering van structuuronderscheid c.q. overbrugging van haarscheurtjes bij renovatie of overschilderen.

 • KEIM Soldalan®-ME
  KEIM Soldalan®-ME

  Sterk gespecialiseerde Sol silicaat muurverf met fotokatalytische werking voor zowel organische, minerale als gemengde ondergronden en BGI systemen, reduceert schadelijke gassen en organische vervuiling.

 • KEIM Soldalan®-Coolit
  KEIM Soldalan®-Coolit

  Innovatieve gevelverf op basis van sol-silicaat ter reductie van opwarming door de zon bij donkere kleuren. KEIM Soldalan-Coolit is hydrofoob, zeer dampopen , lichtecht, UV – stabiel, onbrandbaar en extreem weerbestendig.

 • KEIM Soldalan®-Verdunning
  KEIM Soldalan®-Verdunning

  Silicaatachtige grondering en verdunning op basis van sol-silicaat. Dient als grondering voor sterk zuigende ondergronden of deelvlakken resp. als verdunning van KEIM Soldalan ,Soldalan-ME en Soldalan-Grof in de eerste laag.

 • KEIM Soldalan®-Arte
  KEIM Soldalan®-Arte

  Titaandioxidevrije buitenmuurverf op basis van sol-silicaat voor verflagen met een bijzondere kleurdiepte en kleurbriljantie. Zonder titaandioxide en alleen met absoluut lichtechte minerale kleurpigmenten aangekleurd.

© 2016 - 2024 EcoGo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel